Zadnji Uzvik - Postirano od: sveto - Petak, 06 April 2012 20:52
SRETAN USKRS SVIM DOKANJKAMA I DOKNJANIMA MA GDJE BILI
Vijesti

MKPVijest->Novosti->smrznuta starica   
smrznuta staricaJUČER ujutro, u obiteljskoj kući u tuzlanskom naselju Dokanj, u zamrzivaču je pronađeno mrtvo tijelo 71-godišnje Mande Martinović. Kako prenose Nezavisne novine, staricu je pronašao suprug njene rođakinje, a policija pretpostavlja da se radi o samoubojstvu, jer na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti. Ipak, kantonalna tužiteljica Dijana Milić je zatražila obdukciju tijela.

"Tijelo je bilo smrznuto u velikom zamrzivaču, u kojem je bilo i nešto smrznutih namirnica", ispričala je Mandina rođakinja Jelena Babić, dodajući kako je Mandu pronašao njen suprug, koji je u kuću ušao kroz prozor kupaonice, nakon što je uzaludno kucao na vrata. "Grančicom koju je gurnuo u ključanicu izgurao je ključ, nakon čega mu je postalo sumnjivo i pretpostavio je da nešto nije u redu", rekla je Babić.

Babić je dodala i kako je njena tetka, koja od bliže rodbine nema nikog, u petak lutala šumom u naselju Dokanj te kako su je jedva uspjeli pronaći i vratiti kući. Posljednji put su je živu vidjeli u subotu ujutro, a pretpostavljaju kako se starica navečer zatvorila u zamrzivač. O Martinović su inače skrbili Babićevi, no u srijedu je pobjegla od njih i vratila se u svoju kuću.

"Govorila sam joj da bude s nama, da ću brinuti o njoj, ali je ona stalno nepovezano pričala. Stalno je spominjala da hoće ići u šumu i tamo živjeti. Nije nam dozvoljavala da je fotografiramo za osobni iskaznicu i nije imala ni zdravstvenu iskaznicu, a trebala se liječiti", rekla je Babić.


od Dalibor, Ponedjeljak, 18 Avgust 2008 13:57, Komentari(0)
Komentari


MKPNews ©2004-2007 mkportal.it
 


Dokanj U Srcu i Dusi ©2005-2007 Sva Prava Pridrzana
0.02181 21